top of page

 

 

PRISER

De oplyste priser er inklusiv moms. Der tillægges et beløb for forsendelse, som vil fremgå på bestillingsformularen, inden bestillingen endeligt gennemføres. Der opkræves ikke ekspeditionsgebyr. Vi forbeholder os ret til prisændring uden varsel, men prisen på bestillingstidspunktet vil altid gælde til og med fortrydelsesrettens udløb ved ethvert køb.

 

LEVERINGSTID

Vi bestræber os på at afsende dine varer hurtigst muligt og inden for tre hverdage, efter vi har modtaget din bestilling. Hvis varen, du har bestilt, ikke er på lager, eller det af anden grund ikke er muligt for os at skaffe din bestilling, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så du enten kan vælge at få tilsendt en anden vare til samme beløb eller få refunderet det beløb, du har indbetalt. I så tilfælde kan afsendelsen blive forsinket, men vi gør vores bedste for at ekspedere din ordre hurtigst muligt. Skriv derfor gerne så mange kontaktoplysninger som muligt og vær opmærksom på at opdatere dine kontaktoplysninger i en mail til os, hvis de ændrer sig efter din bestilling, så vi kan yde den bedst mulige service.

 

 

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser

 

Vi ønsker at give dig en fair handel og god kundeservice.

Flourish I/S følger de gældende love for handel i Danmark. Dette sikrer dig fair handelsbetingelser ved enhver service og vare, som du køber hos Flourish I/S.

 

REKLAMATION

I overensstemmelse med købelovens regler er der 24 måneders reklamationsret på alle varer. Fortrydelsesret: Ifølge dansk købelov har kunden en fortrydelsesret på 14 dage fra bestilling og dertil 14 dage efter modtagelse efter varen.

FORTRYDELSESRET
Har du fortrudt dit køb, kan du returnere varen til Flourish og få dine penge tilbage efter nedenstående aftale, som kunden accepterer ved køb hos Flourish:

  • Er varen uåbnet, returneres hele beløbet. 

  • Er emballagen brudt, men indholdet intakt, returneres 75 % af beløbet.

  • Er emballagen brudt og indholdet begrundet vurderes i forringet tilstand, refunderes beløbet efter et skøn over, hvor stor en del af varen, der er tilbage.

  • Kunden betaler for returportoen.

 

 

RETURNERING

Er der fejl eller mangler i din vare ved modtagelsen fra Flourish, returnerer vi det fulde beløb og indbetaler returportoen efter Post Danmarks takster for den oprindelige indpakning.

Beløbet refunderes via Paypal.Kontroller altid, at dine varer er intakte, når de modtages

 

 

KONTAKTINFORMATION

Du er velkommen til at kontakte Flourish I/S, enten ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller på følgende adresse / mail / telefonnumre:

Flourish I/S,

Præstøvej 14,

4640 Faxe.

 

Email: info@flourish.dk 
Telefon: (+45) 28597227

Annette Sigetty Sund Jespersen (Indehaver)
Email: asj@flourish.dk

Joan Sigetty Sund Jespersen (Indehaver)
Email: jsj@flourish.dk


 

Sucess! Besked modtaget.

bottom of page